Thursday, November 22, 2012

Oj vilken respons!!!

Hade inte aning att det var några som läste detta, men tusen tack för alla komentarer och emails.

Dagarna har varit korta i och med att det har regnat och jag har spenderat tid hos vetrinären mesta delen av eftermiddagarna.

Varför jag inte skrev igår är för att lila bebisen överlevde inte natten och jag fick begrava den.
Detta gör så ont att jag inte har lust med någonting. Det är bara så tufft och snart finns det inte mer plats runt omkring att begrava katterna.

För utom det så har jag tagit Tiffi min ena blinda katt för steralisering och det kommer bli under denna vecka eller på måndag.

Tiflos som är min andra blinda katt har varit borta nu i 2 veckor igen och jag är ute och letar varje dag. Men ingen Tiflos. Vet inte om han har hittat ett annat hem eller bara försfunnit. Förra gången var han borta i över tre veckor och sen kom tillbaka.

Thalasi och Prasino som normalt brukar komma och hälsa på varrannan vecka är nu och sover inne varje natt.

Dessa är dom 2 första katterna som föddes i 2008 från Tjockis. Dom båda är 7-10 kg katter och ser helt fantastiska ut. Ska ta ett par kort och lägga upp.

När jag var iväg med soppor idag så såg jag 3 nya katt ungar i soptipen. Skygga och rädda. Jätte fina men det är någon som har lämnat dom där.
Jag fattar inte att man har hjärta att låta kattungarna växa upp till ca 3 månader och sen bara köra iväg och dumpa dom på en soptipp.

Varför inte steralisera katten istället.

Nu ska jag generalisera grekerna, men bara visa av dom. När jag sitter hos Marika på kvällarna så kommer många hund ägare med jätte söta valpar som är renrasiga och skulle säkert kosta mellan 8-15000 kronor i sverige.
Men kan inte ens betala vården till marika utan ska skriva upp betalningen.

Själv fick jag en nota från Marika på 560 euro som ska betalas. Detta är för för mediciner med mera under vår sommar och höst.

Men det skulle vara större om det var så att jag betalade fullt.

Hege B, som har donerat 1000 sek, pengarna kommer gå till denna betalning. Tusen tack.

Nu ska det svaras på lite email och sen är det natti natti.

Stora kramar till Alla!!!!

 

6 comments:

Tina said...

Vad du kämpar på!!! Inte bara en utan flera guldstjärnor till dig! Det är verkligen hemskt med övergivna katter och inställningen som många har. Vår granne, när vi bodde i Rio, hade ju en katta som fick ungar alldeles för tidigt och de brydde sig inte. Hon dumpade katterna själv för att hon inte förstod vad hon skulle göra. Man skulle tänka sig att ägarna skulle sterilisera henne, men icke. Hon fick ju ungar direkt igen. Jag förstår verkligen inte varför?

Hoppas du får en fin vinter.

Eva in Athens, Greece said...

Du har ett hjärta av guld, Robban! Och heder till Hege som skickat pengar till dig!
Ha en fin första Advent!♥

Robsin said...

Hej Eva, och Tack, Det känns inte så men jag är glad för allt som kommer in och har möjligheten att mata andra katter och operera dom som är inte mina!!!!

Anonymous said...

Åh, va roligt att du bloggar igen! Hade nästan gett upp hoppet nu. Och du är verkligen beundransvärd med dina katter. Man blir helt mållös. Vilken kämpe!
Jag bodde i Gamla Stan på somrarna i miten av 70-talet, på Aristofanous. Känner du till den gatan?
Varm julekram från Lena Ess

Eva in Athens, Greece said...

Gott Nytt År, Robban! Hoppas allt är bra med dig och att du haft det fint i helgerna.
Kram

Eva Inathens-Greece said...

Hej igen, nu tänker jag bara tipsa dig om att ändra länken till "Tinas Tankar". Tinas blogg heter nu "Stockholm - Malta, tur och retur." Och finns på URL:
http://stockholm-malta.blogspot.gr/
Ha en trevlig helg!